>Locaties  > Hoeve Rosa

Hoeve Rosa

Omschrijving  

Korte beschrijving

Vanaf ons boerenerf stap je een verrassend mooie ruimte binnen. Deze unieke Weidekamer en de omgeving maakt dat je even uit je comfortzone komt, en dat werkt inspirerend! Met je voeten tussen de grassprieten en de frisse boerenlucht, dat lucht op!


Meer informatie

De benedenruimte is geschikt voor max. 32 personen en de vide voor groepen boven de 30 personen. Door de ruime opzet kunt u de groep ook splitsen. Tijdens de pauze maakt u een wandeling over het koeienpad en geniet u van de weilanden.

Adres:Grubbenvorsterweg 66
Postcode & plaats:5975RB  Sevenum
Provincie:Limburg
Hoeve Rosa

"inspirerend ontmoeten"

Capaciteit  
Aantal kamers:0
Aantal bedden:0
Zalen:2
Capaciteit:1 - 50 personen
Carre: 30 personen | Blok: 14 personen | U-vorm: 30 personen | Cabaret: 20 pagina | School: 15 personen | Theater: 50 personen
Over ons  
  Neem direct contact met ons op via 06-38569974 of info@hoeverosa.nl
Activiteiten & Vergaderbreaks  

Afstemmen en verbinden met kleuren

Waarom kan ik met de een lezen en schrijven en gaan me van anderen de haren recht overeind staan? Waarom zijn het altijd dezelfde mensen die zich laten horen? Waarom hebben sommigen hun zaken tot in de puntjes voorbereid? Omdat ieder mens een uniek kleurenpallet heeft! Rood, Geel, Groen en Blauw, het is de mix van deze kleuren, die aangeeft welke manier van denken, werken en communiceren het meest natuurlijk voor u is.

Tijdsduur: in overleg

Bamboo Brain

Tijdens een twee uur durende workshop verbinden wij het dag thema aan een opdracht bamboe bouwen. De kracht van Bamboe Brain: Actief bezig zijn, verbinding maken met het thema, iedereen kan het! Resultaat: samen plezier hebben, nieuwe inzichten en een ander perspectief op het thema.

Tijdsduur: 2 uur

Buiten Zinnen Break

Wilt u efficienter vergaderen? Vooraf, tussendoor of juist als afsluiting in de frisse buitenlucht afschakelen? Een BuitenZinnen-vergaderbreak kan enorm helpen om van een vergaderdag, heisessie of themabijeenkomst een succes te maken. Een break verfrist, brengt de mensen dichter bij elkaar en de concentratie neemt toe. In nauw overleg stellen we een programma samen dat naadloos aansluit bij het doel van de dag en bij de samenstelling van de groep. Samen bepalen we ook of de break heel actief van aard is of juist heel ontspannen. Zo verwezenlijken we samen een inspirerend moment. De break vindt altijd plaats in de buitenlucht. Dus ook bij een spatje regen, een zuchtje wind of een brandend zonnetje. Nieuwsgierig geworden? Ik hoop het! Voor meer info kijk op www.buitenzinnen.eu, stuur een e-mail naar info@buitenzinnen.eu of bel me op 06-53332899, Jack van Kessel

Foto Workshop

Thema in overleg.

Tijdsduur: in overleg

Rondleiding geautomatiseerd veebedrijf

Wilt u een rondleiding op ons geautomatiseerd melkveebedrijf? Dat kan! Wij bieden u de mogelijkheid om uw zakelijke bijeenkomst te combineren met een rondleiding. Fons vertelt u middels een presentatie over ons bedrijf en daarna volgt een rondgang over het erf. Een interessante aanvulling op uw vergaderarrangement. Duur maximaal 1,5 uur.We zorgen voor een leuk en leerzaam bezoek!

Tijdsduur: max 1,5 uur
Prijsindicatie: € 150,00

Standup cartoonist

U kunt uw bijeenkomst of brainstormsessie een extra dimensie geven door beelden en humor te gebruiken. Cartoonist Vick levert zich over aan de inspiratie van het moment en voorziet uw sessie ter plaatse van getekende cartoons. Met zijn stift op de flipover speelt hij direct in op het onderwerp of de situatie zelf. Deze toegepaste creativiteit kan een voedingsbodem en inspiratiebron zijn voor de deelnemers om tot nieuwe inzichten te komen en het te behandelen thema naar een volgend niveau tillen. En boven alles: Lachen is gezond! Voor meer info: Patrick (Vick) Vandebergh Tel. 06 484 762 04 Mail: vick.comix@gmail.com

Stel nu uw eigen
arrangement samen