>Locaties  > De Blokhut

De Blokhut

Omschrijving  

Korte beschrijving

Vergaderen/speeddating/teambuilding/solex-rijden/buggy-rijden. Dat kan allemaal bij de Blokhut in Putten. Vergaderen wordt voortaan werken aan een team, aan uw team! Op één dag zal de samenwerking/sfeer en het begrip van uw medewerkers met elkaar sterk verbeteren. Leer elkaar beter kennen tijdens onze unieke vergader/teambuilding dag De Blokhut Feesten & Activiteiten ligt zeer centraal en landelijk gelegen. Goed bereikbaar en met een eigen ruime parkeergelegenheid. Wij verzorgen in combinatie met uw vergadering, indien wenselijk , een creatieve of actieve onderbreking. Bij ons kunt u rustig vergadering bij de haard of juist in een zakelijk opstelling. Alles op eigen terrein, hierdoor zijn wij in staat u een rustige vergadering met leuke onderbreking aan te bieden. Met zowel drinken, eten: koud als warm buffet, lunch, bbq of heerlijk picknicken. Het fijne er van! U zet uw auto neer op onze parkeerplaats en hoeft niet meer naar andere locaties te gaan.


Meer informatie

Bij de Blokhut kunt u diverse activiteiten doen zoals: Droppings, solexrijden, 2CV tochten, buggy rijden, scootertochten, boerenpadengolf, steptochten, GPS tochten, teambuilding, funfiets tochten, Ik Hou van Holland, bingo, Western/Hollandse spelen, lasershot, diverse workshops en tafelspellen.

Adres:Oude Nijkerkerweg 19
Postcode & plaats:3882MA  Putten
Provincie:Gelderland
De Blokhut
Capaciteit  
Aantal kamers:0
Aantal bedden:0
Zalen:2
Capaciteit:1 - 200 personen
Saloon: Carre: 40 personen | U-vorm: 30 personen | Cabaret: 32 personen met scherm | Cabaret: 40 personen zonder scherm | School: 24 personen met scherm | School: 30 personen zonder scherm | Theater: 50 personen ||| Stable: Carre: 40 personen | U-vorm: 30 personen |Cabaret: 80 personen | School: 50 personen | Theater: 150 personen |
Over ons  
  Neem direct contact met ons op via 0341-491487 of info@de-blokhut.nl
Activiteiten & Vergaderbreaks  

2CV tochten (vanaf 4 pers.)

Dit arrangement is echt iets voor de stille genieter na de uitleg van het gebruik van de lelijke eend gaat u met de lelijke eend op pad genietend van de prachtige bossen mooie uitzichten rond putten en de Veluwe. Verrassend in deze route is wel het grote verschil in het landschap. Zo ziet u prachtige bossen, weidse vergezichten, weilanden afgewisseld met heidevelden. Op deze route ziet u de karakteristieke natuur die de Veluwe u te bieden heeft. Prijsindicatie is per persoon.

Tijdsduur: 2 - 3 uur
Prijsindicatie: € 47,50

Boerenpadengolf

Met een echte boerengolf gaat u langs weggetjes en paden een route afleggen. In hoeveel slagen komt u bij de volgende hole? Prijsindicatie is per persoon.

Tijdsduur: 1 - 1,5 uur
Prijsindicatie: € 6,50

Buggy rijden

Buggy rijden (vanaf 6 personen) is een geweldige belevenis voor een ontspannende onderbreking tijdens een vergadering. Deze (on)verharde routes laten u vele mooie plekjes op de Veluwe zien. Geniet van het zonnetje en gooi uw haren los en laat de adrenaline door uw lichaam stromen.

Tijdsduur: 1 - 1,5 uur
Prijsindicatie: € 35,00

 

Droppings

U wordt in het donker weggebracht met een bus naar een onbekende plaats. Trek je warme kleding aan, das en wanten niet vergeten, en dikke sokken aan. Lekker fris en gezond, u knapt er gegarandeerd van op. Met de GPS zoekt u in het donker in verschillende groepen de weg terug naar de Blokhut. Wie is het slimst, en welke groep is het eerst terug en wint een leuk prijsje. Prijsindicatie is per persoon.

Tijdsduur: 1,5 uur
Prijsindicatie: € 20,00

Solex tochten

Indien wenselijk krijgt u een leren solex jas aan en wordt er als herinnering een groepsfoto gemaakt. Na een korte briefing over het gebruik van de Solex, kunt u genieten van het mooie landschap, fietspaden, landwegen, bospaden van Putten. Er is een ruime keuze uit diverse routes. Prijsindicatie per persoon.

Tijdsduur: 1 - 2 uur
Prijsindicatie: € 32,00

Teambuilding (vanaf 10 personen)

Hoe smeedt u een groep individuen tot een hecht team? Prijsindicatie is per persoon.

Tijdsduur: 1,5 - 2 uur
Prijsindicatie: € 25,00

Tour de fun

Op de fun fiets gaat u een route door Putten afleggen eventueel met een puzzeltocht of gewoon genieten van onze mooie natuur. Prijsindicatie is per persoon.

Tijdsduur: 1,5 - 2,5 uur
Prijsindicatie: € 17,95

Stel nu uw eigen
arrangement samen